Čchi-kung pro ženy - Jemná cvičení pro hormonální rovnováhu, celostní pomoc při problémech s menstruací, otěhotněním, menopauzou.

Dostupnost: Není skladem

Průměr: 3.0
2 × hodnoceno

Anotace

Přínosný program pro ženské zdraví. Cvičení jsou zaměřená na ženské tělo a jeho energetickou povahu Jemná cvičení čchi-kung představená v této knize se zaměřují konkrétně na ženské tělo a jeho energetickou povahu. Jsou zvláště účinná při zdravotních...

Přínosný program pro ženské zdraví. Cvičení jsou zaměřená na ženské tělo a jeho energetickou povahu Jemná cvičení čchi-kung představená v této knize se zaměřují konkrétně na ženské tělo a jeho energetickou povahu. Jsou zvláště účinná při zdravotních problémech postihujících převážně ženy – od menstruačních potíží přes hormonální poruchy, jako je syndrom polycystických vaječníků, až po nenaplněnou touhu mít děti a příznaky menopauzy. Krátké cvičební sekvence regulují energetickou a zajišťují duševní rovnováhu Autorka Bernadett Gera pracuje jako terapeutka a lektorka čchi-kungu. Ze své osobní zkušenosti může potvrdit, jak efektivní krátké cvičební sekvence uvedené v této knize jsou. Pomáhají ženám různého věku s nejrůznějšími příznaky a nemocemi tím, že regulují energetickou a zajišťují duševní rovnováhu.

Více

Popis

Nakladatel: Anag
Počet stran: 130
Vazba: Kniha, paperback
Formát: -
Rok a měsíc vydání: 2023/03
Pořadí vydání: 1.