Klub Evergreen 10 let - Dasha & Jan Smigmator, Radio Studio & Concert Orchestra (speciální hosté: Helena Vondráčková, Jiří Korn, Vilém Čok, Karel Gott)

Dostupnost: Není skladem

0 × hodnoceno

Anotace

Swing, jazz, muzikál, hity pop music, ale i několik absolutních novinek jsme pro vás nahráli během léta v rozhlasových studiích v doprovodu těch nejlepších českých muzikantů, ať už hráčů jazzových, nebo členů Symfonického orchestru Českého rozhlasu...

Swing, jazz, muzikál, hity pop music, ale i několik absolutních novinek jsme pro vás nahráli během léta v rozhlasových studiích v doprovodu těch nejlepších českých muzikantů, ať už hráčů jazzových, nebo členů Symfonického orchestru Českého rozhlasu ve zbrusu nových aranžmá pánů Martina Kumžáka a Jana Steinsdörfera. Vedle našich společných duetů, na kterých toto album stojí, můžete slyšet i několik písní sólových a taky dva speciální duety, které jsme nahráli s opravdovými legendami české hudební scény – Helenou Vondráčkovou a Jiřím Kornem. Velká čest a ještě větší radost. Absolutním unikátem tohoto alba je pak naše společná nahrávka s Karlem Gottem, která vznikla díky rozhlasovému archivu, moderním studiovým technologiím, šikovnosti aranžéra a zvukových mistrů, ale především díky Ivaně Gottové, která dala tomuto výjimečnému počinu své požehnání.

Více

Popis

Nakladatel: Radioservis
Počet stran: -
Vazba: CD
Formát, hmotnost: 128 × 140 mm, 66 g
Rok a měsíc vydání: 2021/10
Pořadí vydání: 1.